Werfkasten huren

Staan er in de nabije toekomst bouw of verbouwingen gepland? Dan heeft u hoogstwaarschijnlijk nood aan een tijdelijke werfkast. + werfkeuring.

U kan deze bij ons huren. Wij komen de werfkast ter plaatse installeren, u kan deze gebruiken zolang de verbouwingen aan de gang zijn, en na afloop komen we deze terug ophalen.

Zijn er in tussentijd problemen? Dan kan u ons ook steeds bereiken en komen wij u zo snel mogelijk depanneren!

Installatie en keuring

We verhuren zowel grote als kleine werfkasten, aan zowel particulieren als bedrijven. Dit kan voor een lange of kortere periode, afhankelijk van de duur van de werken.

Wij installeren de werfkast ter plaatse, en komen deze achteraf ook terug ophalen. Indien gewenst kan u de keuring van deze werfkast door ons laten regelen, die keuze ligt volledig bij u.

  • Zowel grote als kleine werfkasten te huur
  • Betaalbare prijs
  • Installatie ter plaatse
  • Keuring en aansluiting kan door ons geregeld worden

Galerij

Hieronder kan u impressies terugvinden van eerder geplaatste werfkasten.

Grote en kleine werfkasten

Wanneer u reeds een tellerkast in huis heeft staan, kan u een kleine werfkast bij ons huren. Bij dit type wordt de werfkast aangesloten op uw eigen tellerkast. De aarding wordt in orde gebracht, en u kan aan de slag gaan!

Bij een ruwbouw is er nog geen tellerkast aanwezig en dient u een grote werfkast te huren. Een grote werfkast is namelijk voorzien van een tellerkast, waarop uw teller tijdelijk kan aangesloten worden bij verschillende vermogens …

Opgelet: bij beide types is een keuring verplicht! Wij brengen dit graag voor u in orde indien gewenst.

7 dagen op 7 service

Voor dringende oproepen kan u altijd telefonisch contact opnemen.
We bieden 7 dagen op 7 service en depannage aan!