Industrie

Industrie

Ook in de industrie is er een grote nood aan elektrische voorzieningen. Van de juiste bekabeling tot de installatie de juiste verlichting

Een frisse goede werkplaats heeft de juiste verlichting nodig, niet alleen voor het verbruik maar een hoge lichtkwaliteit en een goedverlichte werkplaats is van essentieel belang voor een optimale uitvoering werken.. ieder lichtproject word ondersteund door een lichtstudie …

Industriële elektriciteitswerken

In de industrie is er vaak nood aan een heel gevarieerd aanbod aan elektriciteitswerken. U kan bij mij terecht voor het installeren, uitbreiden of herstellen van elektrische borden en kasten. Ook het plaatsen van allerlei verlichting is mogelijk.

 

Galerij

Hieronder kan u enkele impressies terugvinden van eerder uitgevoerde werken.

Zonnepanelen

In de industrie kan het heel interessant zijn om zonnepanelen te plaatsen. Vaak zijn er heel wat gebouwen, magazijnen of kantoren waarvan de daken optimaal benut kunnen worden. Het piekverbruik valt ook samen met de productie van energie, dus de opbrengst uit de zonnepanelen kan volledig ingezet worden.

Bent u op zoek naar een manier om uw bedrijf te verduurzamen? Denkt u aan het plaatsen van zonnepanelen? Neem dan zeker even contact met ons op!

7 dagen op 7 service

Voor dringende oproepen kan u altijd telefonisch contact opnemen.
We bieden 7 dagen op 7 service en depannage aan!