Landbouw

Landbouw

De landbouw is bezig aan een sterke modernisering. Nieuwe stallen worden uitgerust met allerlei snufjes en hulpmiddelen om de planten en dieren voorzien van een ideale omgeving. Daarnaast wordt er ook volop geautomatiseerd. Graag helpen wij u bij de installatie en het onderhoud hiervan.

Voor algemene elektriciteitswerken in de landbouw en verlichting op maat kan je bij ons terecht.

Elektriciteit in de landbouw

Het moderniseren van een landbouwbedrijf gebeurt niet over één nacht ijs. Er wordt goed over nagedacht, verschillende opties worden met elkaar vergeleken en de meest ideale wordt tot in de puntjes uitgewerkt. Daarna moet u op zoek naar iemand die dit plan voor u kan uitvoeren. Daar helpen wij u graag bij!

Vernieuwen of aanleggen van de bekabeling, aansluiten van elektriciteitskasten, installeren van verlichting, aansturen van geautomatiseerde processen: voor al het voorgaande en meer kan u bij ons terecht. Graag komen we even bij u langs om de wensen en noden te bespreken.

Galerij

Hieronder kan u enkele foto’s terugvinden van eerder uitgevoerde werken.

Zonnepanelen in de landbouw

Ook op landbouwbedrijven kan het installeren van zonnepanelen een interessant voordeel opleveren. Een landbouwbedrijf staat namelijk nooit stil, dus de productie en het verbruik van energie valt een groot deel van de dag samen.

Heeft u interesse in het opwekken van groene energie? Denkt u daarbij aan zonnepanelen? Neem dan zeker even contact met ons op! Wij zijn RECERT-gecertificeerd en dus volledig gekwalificeerd om deze installatie bij u uit te voeren.

7 dagen op 7 service

Voor dringende oproepen kan u altijd telefonisch contact opnemen.
We bieden 7 dagen op 7 service en depannage aan!